Dragostea a devenit pentru multi un subiect tabu. Fie ca este vorba de lipsa de timp sau lipsa de interes cand vine vorba de a gasi partenerul ideal, multe persoane decid sa ramane singure. Cu toate acestea, viata este mult mai frumoasa in doi. Din fericire, mediul online s-a adaptat foarte repede la aceasta nevoie. Astazi avem diferite posibilitati care faciliteaza intalnirile. Let’s Date face parte din familia de site-uri de intalniri serioase care doreste sa aduca oamenii impreuna. Cum? Printr-o modalitate inedita, noua pentru Romania, dar foarte practica.

Cine suntem?

Let’s Date este un nou concept in materie de site-uri de matrimoniale din Romania. De ce zicem ca este nou? Pentru ca promoveaza o maniera inedita de a intalni pe cineva special.

Conceptul pe care ne bazam si prin care ne dorim sa ne cream un renume cand vine vorba de site-uri de intalniri serioase, este simplu. Lumea este intr-o continua schimbare si totul se desfasoara cu rapiditate. In aceste conditii, intalnirea persoanei potrivite poate deveni dificila, in special cand apar diferite presiuni. De regula acestea sunt un program foarte incarcat la locul de munca sau lipsa de interes pe fondul oboselii cand vine vorba de a participa la diverse evenimente.

site-uri de intalniri serioase

Scopul nostru

Scopul nostru este sa aducem femei si barbati din intreaga tara la un loc si sa facilitam un mediu sigur pentru a se cunoaste. Fie ca esti:

Let’s Date poate deveni mediul ideal pentru a gasi exact ce ai nevoie.

Ce inseamna site-uri de intalniri serioase?

Calitatea este extrem de importanta pentru noi. Din acest motiv, incurajam pe toti cei care doresc sa ne testeze serviciile sau sunt deja clienti fideli sa ne sesizeze orice inconvenienta intalnita. Suntem transparenti si mereu atenti cand vine vorba de protectia datelor.

Ne dorim expres sa fim perceputi ca facand parte din categoria de site-uri de intalniri serioase. De aceea am decis sa simplificam cat mai mult procesul de dating din Romania. In consecinta, totul este foarte simplu cu noi. Nu ne bazam pe colectarea de date personale si pe formulare interminabile, ci pe etape simple si practice.

Cum iti creezi un cont?

Este foarte simplu sa devi membu al comunitatii Let’s Date. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa creezi un anunt prin care sa iti expui intentiile. Intregul proces se deruleaza prin 7 pasi simpli:

  1. Selecteaza una din categoriile disponibile: femeie care cauta barbati, barbati care cauta femei, femei care cauta femei, barbati care cauta barbati, caut prietenie sau alte anunturi.
  2. Completeaza numele – poate fie numele real, complet sau porecla.
  3. Completeaza emailul, care nu va fi publicat pe site pentru protejarea intimitatii.
  4. Alege localitatea de pe raza careia doresti sa intalnesti persoana potrivita
  5. Selecteaza varsta si nu uita ca trebuie sa ai minim 18 ani impliniti pentru a te putea inscrie pe site.
  6. Alege o poza reprezentativa si incarc-o pe site.
  7. Descrie-te printr-un mesaj din minimum 300 de caractere.

Care este scopul site-ului?

Prin acest formular simplu devii membru Let’s Date. Este clar si la obiect. Nu exista intrebari indiscrete. Nu promovam teste de personalitate la care, sa fim sinceri, toata lumea tinde sa ocoleasca adevarul. Noi consideram ca membii nostri sunt suficienti de capabili incat sa isi gaseasca singuri partenerii.

De ce sa alegi Let’s Date, unul dintre cele mai speciale site-uri de intalniri serioase din Romania?

Va invitam sa deveniti membrii Let’s Date deoarece nu dorim sa fim doar unul ditre acele site-uri de intalniri serioase cu care sunteti deja mai mult decat obisnuiti. Noi nu avem costuri ascunse si nici nu ne laudam ca oferim servicii 100% gratuite cum fac alte site-uri. Nu va vom taxa dupa ce deveniti parte din comunitate. Noi suntem sinceri inca de la inceput. Scopul nostru este sa facilitam un mediu sigur si de incredere unde sa puteti intalni persoana potrivita, fie ca e vorba doar de o companie placuta, sau de ce nu, chiar de a incepe o relatie serioasa.

Din punctul nostru de vedere este total inutil si irelevant sa ne bazam pe roboti si algoritmi in gasirea persoanei ideale pentru noi. Chestionarele de acest gen sunt completate in asa fel incat fiecare sa apara cat mai onest si mai perfect cand realitatea este cu totul alta. Nu este de mirare ca astfel de relatii nu sunt sincere si de durata.

Ce oferim?

Cu Let’s Date, abordarea este cu totul si cu totul diferita. Nu vrem sa parem a fii ceea ce nu suntem. De aceea incurajam si membrii nostri sa faca acelasi lucru. Pentru a aduce un plus de calitate si a face o selectie in randul membrilor, am decis sa impunem o taxa. Nu vrem sa o ascundem si nici nu promitem servicii gratuite. Nu dorim sa va cerem bani pentru a va putea bucura de site in intregime.

Procesul de plata este foarte simplu. Apasa butonul „Creeaza un anunt” si completeaza datele necesare pentru inscriere. Trimite un SMS la numarul de telefon 1235 pentru a confirma anuntul. O data confirmata plata, anuntul este publicat pe site. Pretul pentru un SMS este de 1 EUR + TVA.

Let’s Date doreste sa isi castige in mod onest un loc in categoria acelor site-uri de intalniri serioase din Romania. Decizia de a alege tipul de relatie potrivita pentru tine iti apartine in totalitate. Tu sti cel mai bine ce iti doresti de la o relatie, iar pe letsdate.ro vei gasi exact ce ai nevoie.