Sfaturi pentru prima întâlnire care iți vor garanta succesul

Prima întâlnire reprezintă cel mai important moment când vine vorba de relații. Este acel moment zero când poate sau nu să se aprindă acea flacără între voi. Dacă rezonați foarte bine online sau la telefon, de ce să nu luați și toate măsurile pentru a face acest moment memorabil? În acest articol voi prezenta sfaturi pentru prima întâlnire. Voi fi practică și la obiect, pentru ca ajutorul să fie unul real. Și deoarece acest subiect este unul stufos, îl voi aborda din prisme diferite, printr-o serie de articole.

sfaturi-prima-intalnire

Sfaturi prima întâlnire cu un băiat

Reprezentantele sexului frumos tind să fie foarte stresate când vine vorba de prima întâlnire. Că e vorba de haine, machiaj, atitudine, apar o serie de întrebări care provoacă o stare de anxietate. De cele mai multe ori, toate aceste griji se reflectă și în comportamentul din marea zi. Însă, trebuie să recunoaștem că nimeni nu dorește să simtă energia voastră negativă. Drept urmare, cel mai important sfat pentru prima întâlnire cu un băiat este să fiți voi înșine.

Fetelor, să nu uităm că băiatul care v-a dat întâlnire v-a plăcut pentru cine sunteți. V-a descoperit din discuțiile la telefon și pozele care vi le-ați împărtășit. Deci de ce să încercați să vă transformați în altcineva? Rămâneți fidele stilului vostru, și succesul va fi garantat. Desigur, vestimentația contează poate aproape la fel de mult, subiect ce îl voi trata într-un articol viitor. Până atunci, te poți inspira de aici.

Sfaturi prima întâlnire cu o fată

Reprezentanților sexului tare li se pune în general o povară grea pe umeri. Ei trebuie să fie cei hotărâți, cei care trebuie să ducă rețeaua la următorul nivel, dacă este cazul. Motiv pentru care trebuie să vă arătați stăpâni pe situație. Sfatul meu pentru prima întâlnire cu o fată este să fiți galanți. Nu uitați să fiți atenți, iar florile sunt, de asemenea, extrem de importante. Vă puteți inspira din aceste aranjamente florale și sigur nu veți da greș.

Un alt aspect ce trebuie menționat este ținuta. Și aici nu mă refer exclusiv la hainele pe care le alegi (subiect ce îl voi trata într-un articol viitor). Ce nu trebuie să omiți sub nicio formă este curățenia papucilor. Băieți, orice ați alege, nu uitați să vă verificați papucii înainte de a ieși din casă. Fetele vor observa.

sfaturi pentru prima intalnire

5 sfaturi pentru prima întâlnire

Există multe sfaturi despre întâlniri în mediul online. Atât de multe, încât te pot induce în eroare. Mai mult, dacă citești foarte mult, ai tendința de a-ți uita propria personalitate și a urma sfaturile pentru prima întâlnire pas cu pas. Făcând asta, riști să te transformi în altcineva. Nu este de mirare dacă lucrurile nu o să meargă în direcția în care te aștepți.

Aceste 5 sfaturi pentru prima întâlnire au ca scop evidențierea personalității tale. Nu vreau să te transformi în altcineva, deoarece pe termen lung rezultatele nu vor fi tocmai bune:

  1. Fă o listă cu subiectele pe care le-ați discutat online sau la telefon. Îți vei putea face o idee despre ce anume îi place și ce aveți în comun. Astfel, veți putea alege o locație de care să vă bucurați amândoi.
  2. Uită-te la pozele pe care vi le-ați împărtășit până acum. Pentru fete, dacă ai abordat un stil natural, folosește același look și pentru prima întâlnire. Dacă ai folosit un anume stil de make-up, încearcă să îl reproduci pe cât posibil pentru a crea sentimentul de familiar. Iar pentru băieți, ca și sfaturi la întâlnire, puteți chiar alege o țintuită care v-a fost lăudată de parteneră.
  3. Fă o listă cu 3 subiecte de discuții. S-ar putea să pară ciudat, însă un plan de rezervă este întotdeauna de folos. Mai precis, inevitabil vor apărea momente de liniște. Sunteți amândoi stresați, poate chiar puțin incomozi. Aceste subiecte te vor ajuta să treci peste astfel de situații într-o manieră plăcută. Plus, te vei simți și mai încrezător/încrezătoare dacă ai un as în mânecă.
  4. Fă câteva exerciții în oglindă. La fel, poate părea clișeu, însă de foarte mare efect. Desigur, nu trebuie exersată toată întâlnirea. Ar fi nu numai ciudat, ci și inutil. Sfatul meu pentru întâlnire este să exersați primul contact. Mai precis zâmbetul, primele replici, poziția corpului. Exercițiul vă va ajuta să fiți cât mai naturali/naturale.
  5. Fii natural/naturală. Da, știu că mă repet, însă este foarte important să fi tu. Prima întâlnire este rezultatul înțelegerii dintre voi, deci dacă ești tu sigur lucrurile vor merge bine.

Concluzie

Aceste sfaturi pentru prima întâlnire sunt un prim pas în a te ajuta să depășești momentele penibile specifice acestui eveniment. Însă, nu uita, până la urmă, depinde de atitudinea ta. Trebuie să ai încredere în tine pentru că felul tău de a fi a cucerit partenerul/partenera.

iunie 13, 2018 at 4:16 | Intalniri romantice, Online dating, Prima intalnire | No comment