Sfaturi pentru prima întâlnire cu părinții și cum să impresionezi

Din categoria primelor întâlniri, un alt moment cheie menit să lege o relație este prima întâlnire cu părinții. Dacă la prima voastră întâlnire ai vrut să impresionezi, acum trebuie cu adevărat să dai ce e mai bun din tine. Cine știe, poate chiar urmează să îți întâlnești viitorii socri. Și cum prima impresie contează, o să îți dorești să fie una memorabilă.

În timp ce bărbații sunt mai scutiți de emoții când vin vorba de prima întâlnire cu părinții iubitei, femeile sunt mult mai vigilente. În consecință, doamnelor, acest articol vi se adresează în totalitate.

Prima întâlnire cu mama lui

Când vine vorba de prima întâlnire cu părinții, de regulă, cel mai emoționant și stresant moment este prima întâlnire cu mama iubitului. Se știe că mămicile tind să devină foarte protective cu băieții lor. Indiferent de vârstă, nu va exista nicio altă femeie care să îi îngrijească la fel de bine ca și ea. Însă acest aspect nu trebuie să te sperie sau să te înfurie. Din contră. Acceptă că o sa vrea să vadă în tine perfecțiunea  și arată-i cât ești de aproape să o atingi.

Ce să îmbraci

Dacă pentru iubitul tău vrei să fii sexy, mama lui nu o să aprecieze la fel de mult o astfel de ținută. Mai mult, orice rochie mai scurtă de genunchi va da un semnal de alarmă. La fel se întâmplă și cu rochiile mulate. Deci, orice încercare de a-ți scoate în evidență rotunjimile, vor duce la eșec. Mămicile vor să vadă lângă băiatul lor decența întruchipată, nu uita acest aspect. Dacă o impresionezi din prima, atunci ai foarte mari șanse să o atragi de partea ta.

Ca și ținute, îți recomand următoarele variante:

Pentru a alege varianta optimă va trebui să discuți cu iubitul tău pentru a afla în ce cadru se va desfășura prima întâlnire cu părinții lui. De asemenea, trebuie să fii cât mai naturală, inclusiv în alegerea machiajului.

Prima întâlnire cu părinții la el acasă

De regulă, prima întâlnire cu părinții se desfășoară pe teren neutru, prin intermediul diverselor evenimente. Dacă, însă, prima întâlnire este la el acasă, atunci te poți considera cu adevărat specială. Desigur, te poți aștepta ca toată atenția să fie îndreptată spre tine, însă nu trebuie să intri în panică. Regula de aur este să zâmbești, să fii atentă cu iubitul tău și să întrebi dacă poți ajuta cu ceva. Acest trio o va face pe mama lui să te adore.

Prima întâlnire cu părinții lui nu trebuie să se transforme în motiv de stres. Din contră. Profită de această oportunitate pentru a-ți descoperi iubitul așa cum este el. Da, o să fii analizată. Da, s-ar putea să apară întrebări incomode. Însă, după ce veți trece peste toate aceste momente tensionate veți descoperi și că aveți un lucru important în comun. Pe EL. Și tocmai de aceea veți învăța să vă acceptați și să conviețuiți într-un mediu cât mai plăcut.

iunie 19, 2018 at 3:20 | Prima intalnire | No comment