Sfaturi pentru prima întâlnire cu părinții și cum să impresionezi

Din categoria primelor întâlniri, un alt moment cheie menit să lege o relație este prima întâlnire cu părinții. Dacă la prima voastră întâlnire ai vrut să impresionezi, acum trebuie cu adevărat să dai ce e mai bun din tine. Cine știe, poate chiar urmează să îți întâlnești viitorii socri. Și cum prima impresie contează, o să îți dorești să fie una memorabilă.
(mai mult…)

iunie 19, 2018 at 3:20 | Prima intalnire | No comment

Prima întâlnire după o relație la distanță și cum să faci față emoțiilor

Întâlnirile online vin cu o serie de beneficii. Poate cea mai importantă, în special pentru ritmul alert al zilelor noastre, este accesibilitatea. Mai precis, fiecare dintre noi își poate găsi partenerul sau partenera direct din confortul propriei case. Poți descoperi persoane interesante și te poți antrena în discuții interminabile fără să te gândești la locații sau ținute. Însă, la un moment dat, când relația se leagă, îți vei dori să te întâlnești față în față cu acel cineva care îți aduce zâmbetul pe buze. Pentru prima întâlnire după o relație la distanță, îți recomand aceste sfaturi care te vor scoate din impas.
(mai mult…)

iunie 18, 2018 at 4:32 | Intalniri romantice, Online dating, Prima intalnire | No comment

Sfaturi pentru prima întâlnire care iți vor garanta succesul

Prima întâlnire reprezintă cel mai important moment când vine vorba de relații. Este acel moment zero când poate sau nu să se aprindă acea flacără între voi. Dacă rezonați foarte bine online sau la telefon, de ce să nu luați și toate măsurile pentru a face acest moment memorabil? În acest articol voi prezenta sfaturi pentru prima întâlnire. Voi fi practică și la obiect, pentru ca ajutorul să fie unul real. Și deoarece acest subiect este unul stufos, îl voi aborda din prisme diferite, printr-o serie de articole.
(mai mult…)

iunie 13, 2018 at 4:16 | Intalniri romantice, Online dating, Prima intalnire | No comment