Prima întâlnire după o relație la distanță și cum să faci față emoțiilor

Întâlnirile online vin cu o serie de beneficii. Poate cea mai importantă, în special pentru ritmul alert al zilelor noastre, este accesibilitatea. Mai precis, fiecare dintre noi își poate găsi partenerul sau partenera direct din confortul propriei case. Poți descoperi persoane interesante și te poți antrena în discuții interminabile fără să te gândești la locații sau ținute. Însă, la un moment dat, când relația se leagă, îți vei dori să te întâlnești față în față cu acel cineva care îți aduce zâmbetul pe buze. Pentru prima întâlnire după o relație la distanță, îți recomand aceste sfaturi care te vor scoate din impas.

Sfaturi pentru prima întâlnire cu el

Este mai mult decât evident că prima întâlnire după o relație la distanță este un motiv de stres pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Este momentul ideal pentru a-l cuceri definitiv, deci cu siguranță vei dori să impresionezi. Tocmai de aceea trebuie să fii pregătită să fii tu. Ca și regulă, trebuie să iei în considerare următoarele sfaturi pentru prima întâlnire cu el:

prima întâlnire după o relație la distanță

Vestimentație

Cu toții știm că prima impresie contează. Această regulă se aplică și întâlnirilor amoroase, indiferent cât de mult ați discutat înainte prin telefon sau în scris. Este acel moment în care vă dați seama dacă toată acea chimie care s-a născut între voi este reală sau nu. Ca și femeie, este rolul tău să îți scoți în evidență cele mai frumoase trăsături, dar fără a exagera.

Alegerea vestimentației este foarte importantă, deoarece este primul pas prin care îi arăți că ști să îl asculți. Mai precis, ști să te adaptezi locului întâlnirii. Bărbații sunt de regulă cei care fac primul pas, deci aproape sigur el va fi cel care va alege unde și la ce oră vă întâlniți. Astfel, uite ce îți propun pentru cele mai populare locuri pentru prima întâlnire după o relație la distanță. Am ales ca și sezon primăvara-vara deoarece, statistic vorbind, atunci suntem cei mai activi și dornici de a ne implica sentimental într-o relație:

Machiaj

Pentru o primă întâlnire perfectă nu trebuie să uiți să fii tu. Și când spun asta mă refer la acele cazuri în care femeile optează pentru un machiaj profesionist pentru a impresiona. Efectul însă o să fie exact contrariul când la a doua întâlnire nu o să poți să îți maschezi imperfecțiunile la fel de bine ca un profesionist. Fii naturală, scoate în evidență cele mai bune calități ale tale. Și cel mai important, adaptează machiajul momentului zilei în care are loc întâlnirea.

Subiecte de discuție

Bărbații, în special când au emoții, au tendința să se piardă. În consecință, pot exista momente de liniște. Rolul tău, în astfel de situații este să preiei controlul și să restabilești echilibrul. Pentru a-l face să se simtă confortabil, gândește-te la ce anume îi place lui. Cele mai populare subiecte preferate de bărbați sunt fotbalul și mașinile. Așa că, informează-te un pic de echipa lui favorită sau de modelul de mașină care îi place. O să îl impresionezi și o să te placă și mai mult.

Prima întâlnire cu ea

Pentru o primă întâlnire reușită, cheia succesului este atenția pe care i-o arăți partenerei. Astfel, trebuie să fii atent la nevoile ei. Dacă îi este frig oferă-i geaca ta, dacă îi este sete adu-i apă, dacă se împiedică ai grijă să o prinzi. Și nu uita să o asculți și să fi activ în discuție. Ca și regulă, trebuie să iei în considerare următoarele sfaturi pentru prima întâlnire cu ea:

Alegerea locației

De regulă, inițiativa primei întâlniri stă pe umerii bărbatului. Astfel, tu ești cel care trebuie să decizi unde și când va avea loc. Când iei o astfel de decizie nu uita să ții cont și de preferințele ei. Astfel, cele mai populare locuri sunt: parcul, la film, la restaurant sau în club.

De regulă, pentru o prima întâlnire după o relație la distanță trebuie să te gândești și cât de aproape îți dorești să fii de respectiva persoană. Poți miza pe un cadru intim, gen parc sau restaurant (trebuie sp fie unul cât de cât select), perfect pentru discuții lungi neîntrerupte. Filmul și clubul sunt perfecte dacă vreți să fiți apropiați, însă nu atât de mult cât să fiți doar voi doi și să trebuiască să purtați discuții interminabile. Indiferent de alegere, important este să îi placă și partenerei.

Prima impresie

La fel ca și în cazul femeilor, prima impresie contează. În cazul tău, nu este suficient să ai o cămașă frumos călcată și papuci curați. Secretul este să nu uiți să cumperi un buchet de flori și eventual ciocolată. O femei va fi întotdeauna impresionată de un buchet bine ales de flori, indiferent de vârstă. O astfel de atenție este imperios necesară, în special dacă îți dorești cât mai multe întâlniri.

Prima întâlnire după o relație la distanță în 3 pași

Pentru o primă întâlnire perfectă și o primă întâlnire fără emoții, repetă-ți acești pași simpli:

  1. Prima impresie contează, deci trebuie să arăți impecabil;
  2. Partenerul este la fel de important ca și tine, deci nu transforma o conversație într-un monolog indiferent cât de proastă ți-a fost ziua până să vă întâlniți;
  3. Nu-ți fie teamă să îți exprimi emoțiile. Fii tu!

Concluzie

Prima întâlnire după o relație la distanță poate fi plăcută doar dacă ambii parteneri se simt bine. Mai mult, vă veți simți emoțiile reciproc, deci fiți înțelegători unul cu celălalt. Și nu uitați să zâmbiți, chiar dacă apar situații penibile. Succes!

iunie 18, 2018 at 4:32 | Intalniri romantice, Online dating, Prima intalnire | No comment